Sistem de parcare cu plata FAAC PARQUBE

Sistem de parcare cu plata FAAC PARQUBE
ParQube–O solutie pentru toate cerintele dumneavoastra Noul ParQube este sistemul de parcare FAAC avansat care oferă simplitate pentru utilizatori și instalatori menținând în același timp fiabilitatea și precizia cerută de către manageri de parcare.
Inovatoar și modern în concept, ParQube este conceput pentru a oferi echipamente robuste ergonomice și ușor de operat de către utilizator. Structurat pentru o utilizarea eficienta și costuri reduse de operare, sistemul se bazează pe componente electronice extrem de fiabile si avansate.

ParQube a fost creat concentrându-se pe experiența utilizatorilor, pentru a oferi un design unic si ergonomic, impreuna cu cu cele mai noi componente tehnologice, cum ar fi cititorul de de coduri de bare 2D. În plus, ParQube oferă, de asemenea, un nivel ridicat de flexibilitate și personalizare adaptat cerintelor clienților noștri.

+ Bariere intrare/iesire

+ Bariere intrare/iesire
Bariere FAAC 620 Acces rapid și în condiții de siguranță la zonele de parcare. Barierele automate FAAC sunt cunoscute pe plan internațional pentru nivelul lor ridicat de fiabilitate. Barierele automate FAAC sunt de asemenea folosite la zonele de taxare din rețeaua de autostrăzi italiene, precum și într-o serie de alte locuri de pe autostrăzi din întreaga lume.
Specificatii tehnice:
- Carcasă din oţel tratat prin cataforeză, vopsea poliester
- Acţionare hidraulică patentată
- Utilizare intensivă 24h 100%
- Timp de deschidere: 2 sec (1.5 sec pentru versiunea TT)
- Suportă şi braţe articulate
- Decelerare electronică
- Clasa de protecţie: IP44
- Răcire cu flux de aer

+ Echipamente intrare / iesire

+ Echipamente intrare / iesire
Stațiile de intrare/ieșire pentru gama de produse ParQube oferă cele mai noi și mai avansate tehnologii. Datorită modularitatii designului, combinate cu flexibilitatea solutiilor software de management posturile sunt gata pentru a se potrivi orice număr de evoluțiile viitoare. Barierele de parcare, gestionate de către stațiile de intrare/ieșire, provin de la Grupul FAAC de multi ani de experienta in automatizare poarta.
Tehnologia noastră se bazează pe o soluție inovatoare de coduri de bare, care permite citirea chiar și a tichetelor cele mai uzate. Cu codurile de bare 2D duble imprimate pe tichet aceasta ne permite de a citi informațiile partial deteriorate sau chiar a secțiunile lipsă de cod. În acest fel, putem combina o soluție eficientă și de valoare, care este, de asemenea, economica, cu niste costuri foarte scăzute de de întreținere . Plata pentru tichete se efectuează fie la stația de plată automată sau la casa manuala de validarea electronică a biletului de intrare. Pe ecranul panoului frontal se furnizează informații pentru orientarea clara a utilizatorilor.
Comunicare între sistemul de management și stațiile de intrare/ieșire utilizează rețele extrem de fiabile – RS485 sau TCP / IP. Stațiile ParQube de intrare/ieșire oferă un nivel foarte ridicat de flexibilitate, astfel încât acestea pot fi configurate pentru aproape orice solicitare din partea clienților. Echipamenetele de de intrare/ieșire pot gestiona mai multe tehnologii pentru a identifica clientul de parcare, cum ar fi gama de cititoare de carduri pentru abonati( RFID ), cititoare cu rază lungă automată de identificare al vehiculului ( AVI ) sau camere de recunoastere a numarului de masina( LPR ).Toate sistemele de parcare ParQube sunt echipate cu bariere automate FAAC, care sunt cunoscute pe plan internațional pentru nivelul lor ridicat de fiabilitate.
Specificatii tehnice:
- Carcasă specială pentru mediu extern şi încălzire internă cu termostat, realizată din aluminiu, panou faţă şi spate din PVC ignifug şi hidroizolant
- Sistem Intercom: local sau cu linie telefonică (opţional)
- Imprimantă termică pentru tichete 86 x 60 mm
- Coduri de bare 2D
- Alimentare tichete: 9000 buc (80g / mp)
- Cititor de carduri de proximitate sau de distanţă (opţional)
- Detectare vehicul prin buclă de inducţie
- Comunicaţie cu unitatea de control centrală prin reţea RS485 sau LAN
- Optional LCD display

+ Casa de plata automata ParkQube APS

+ Casa de plata automata ParkQube APS
Casa de plata ParQube APS parqube-aps-1ParQube APS- cea mai bună valoare pentru banii dumneavoastra. Plata la o stație de plată automată nu a fost niciodată atât de modernă, atât de simpla și atât de rapida! Datorită aspectul nou creat și cu utilizarea de cele mai noi tehnologii, noua casa de plata automata ParQube oferă o flexibilitate maximă pentru operatorii de parcare. Aceasta a fost proiectata indeosebi pentru operarea simpla de catre utilizatori. Ecranul mare de afișare LCD și layout-ul ergonomic ghidează utilizatorii pentru efectuarea platii, oferind flexibilitatea de a accepta toate dintre cele mai populare instrumente de plată disponibile. Noua stație oferă cel mai înalt nivel de securitate împotriva accesului neautorizat cu un control strict al tuturor veniturilor si tranzacțiilor. Carcasa are o structură internă și externă puternică și robustă. Toate componentele sunt concepute pentru întreținerea simplă și rapidă, cu un aspect modular, care oferă o mare flexibilitate pentru cerințele viitoare. Asamblare se efectuează la cele mai înalte standarde, luând în considerare experienta de multi ani a instalatorilor noștri din întreaga lume. Stația de plată automată este legată de sistemul de management printr-o rețea TCP/IP.
Specificatii tehnice:
- Carcasă din oţel inoxidabil 2,5 mm
- Display cu diagonala 8 inch (20,32 cm)
- Panou cu butoane îngropate, anti-efracţie
- Cititor de cartele / tichete cu coduri de bare format 1D şi 2D
- Cititoare carduri de proximitate, înnoire abonament, încărcare credit
- Acceptă monede
- Încălzitor cu termostat
- Eliberare chitanţă, tichet pierdut 1D, rapoarte
- Opţional: acceptare bancnote, eliberare rest în monede, eliberare rest in bancnote, acceptare card credit/debit conform standard EMVII, sirenă cu senzor de vibraţie, sistem intercom local sau prin linie telefonică, funcţie de data controller.
Rolul casei automate de plată este de a facilita tranzacţiile financiare şi administrative ale parcării, în condiţii de siguranţă, fără a necesita prezenţa unui operator.

Automatul are următoarele funcţii:
- Încasarea şi validarea tichetelor de parcare
- Prelungirea perioadei abonamentelor
- Încărcarea cu puncte sau bani a cardurilor prepay
- Tipărirea chitanţelor
- Tipărirea de rapoarte
- Avertizare privind consumarea hârtiei termice
- Acceptă monede (3 tipuri) şi bancnote
- Dă rest în monede si bancnote
- Comunicaţie cu unitatea de control centrală prin reţea RS485 sau LAN

Toate funcţiile sunt accesate pas cu pas de către client, cu ajutorul afişajului LCD. Bancnotele acceptate, pentru fiecare tranzacţie în parte, sunt afişate pe display. Chitanţele au tipărite toate informaţiile relevante, precum: data şi ora intrării, data şi ora plăţii, suma plătită. Tranzacţiile pot fi anulate în orice moment, cu condiţia ca suma introdusă în automat să fie mai mică decât suma deplată. În cazul anulării, banii sunt returnaţi. Carcasa este robustă şi sigură, fiind dotată cu închizătoare. Accesul prin panoul frontal este permis numai tehnicienilor, pentru operaţiuni de mentenanţă şi service, şi operatorilor desemnaţi pentru încărcarea / descărcarea casetelor cu bani. Fiecare casetă cu bani este dotată cu închizătoare.

+ Casa de plata manuala ParQube

+ Casa de plata manuala ParQube
Interfata softwarelui intuitiva permite casierilor sa învete cum să utilizeze programul de taxare ParQube rapid asta ducand la reducerea timpului de instruire.
Viteza de procesare: Computerul ParQube este capabil să proceseze plata într-un mod rapid și logic pentru a menține timpul tranzacției scurt.
Design modern: Touch-screen color, cu butoane funcționale pentru o operare simpla si eficienta.
Casa de plata manuala ParkQube a fost proiectata cu principiile generale care se aplică la toate celelalte dispozitivele noastre, și anume: flexibilitate, modularitate, fiabilitate, valoare pentru bani, ușurința de utilizare și întreținere simplă.
Casa de plata ParQube este disponibila în două configurații principale:
• casa de plata manuală in interiorul parcarii
• casa de plată manuală amplasata pe linia de iesire
Datorită opțiunii touch screen, casierul poate opera într- un mod mai rapid, mai confortabil și mai simplu. Casierul poate prelua controlul asupra fluxului de venituri în timpul turei. Software-ul casei de plata manuale a fost dezvoltat pentru a fi utilizat chiar si de către operatori de parcare neinstruiti combinand ușurința de utilizare cu performanțe inovatoare.
Software-ul utilizează cele mai recente sisteme de operare Microsoft Windows .
Specificatii tehnice:
- Calculator
- Unitate de control
- Scanner optic CCD pentru tichete cu coduri de bare
- Imprimantă termică pentru chitanţe
- Display suma de plată: 20 caractere x 2 linii

Funcţiile calculatorului central:
- Numărarea intrărilor / ieşirilor din parcare
- Gestionarea cardurilor de proximitate: adăugare, configurare, ştergere, suspendare
- Controlul barierelor (deschidere / închidere)
- Comunicare permanente prin protocol RS485 sau LAN cu toate componentele sistemului
- Avertizare privind nivelul hârtiei termice, monitorizarea comunicaţiei cu alte echipamente, erori de trafic

+ Validator de discounturi ParkQube

+ Validator de discounturi ParkQube
Multe magazine de vânzare cu amănuntul, supermarket-uri, cinematografe, magazine, restaurante, etc. oferă locuri de parcare cu preț redus pentru a promova afacerile lor și de a crește loialitatea clienților.
Sistemul ParQube oferă două soluții simple și fiabile pentru a permite operatorilor să ofere aceste reduceri sau validări în parcuri auto:
- on-line: validarea electronică a biletului de intrare
- off-line: prin imprimarea unui voucher de discount.
Atunci când se efectueaza plata pentru parcare la o casa manuala sau stație automată de plata voucherul este prezentat pentru a beneficia de un discount. Numărul și valoarea reducerilor acordate sunt contorizate si stocate intr-un un raport de management pentru a oferi operatorilor de parcare o gestiune clara a discounturilor acordate.

+ Panouri semnalizare parcare

+ Panouri semnalizare parcare
Sistemul de parcare ParQube ofera o gamă largă de semne de informare pentru clienti care pot fi configurate în funcție de cerințele specifice de instalare.
Panourile noastre de semnalizare sunt concepute pentru a oferi un impact vizual deosebit, pentru a atrage atenția și a îmbunătăți informațiile pentru clienți.
Panourile pot afisa mesaje fixe sau variabile cu scopul indrumarii clientilor la intrarea in parcare.

Alte sisteme de parcare

Sistem de parcare cu plata FAAC PARQUBE

Sistem de parcare cu plata FAAC PARQUBE

ParQube–O solutie pentru toate cerintele dumneavoastra Noul ParQube este sistemul de parcare FAAC avansat care oferă simplitate pentru utilizatori și instalatori menținând în același
HUB Parking

HUB Parking

HUB Parking Technology este divizia grupului FAAC, care dezvolta, produce, instalează si ofera servicii de post vanzare pentru sistemele de parcare cu plata marca FAAC și DATAPARK . HUB Parking Technology