Bariera automata Faac model B614 - design modern

Bariera automata Faac model B614
O barieră nou concepută, menită să îndeplinească o gamă largă de cerințe, de la utilizarea rezidențială la cea comercială.

Electronică dedicată și intuitiva.

Echipament electronic, integrat în partea superioară, protejat de un capac din plastic colorat care îmbunătățește vizibilitatea LED-urilor. Programare intuitivă prin butoane și afișaj. O gamă largă de logici de operare și parametri configurabili. Sistem universal de decodare radio OMNIDEC integrat. Protecție sistem și BUS 2 Accesorii ușor de conectat, folosind doar două fire nepolarizate.

Robuste, fiabile, de înaltă performanță

Utilizarea exclusivă a componentelor și materialelor de înaltă calitate face din B614 un operator robust și de încredere. Un sistem de pârghie patrulater cu două trepte de reducere face mișcarea chiar mai lină.

Siguranță maximă împotriva lovirii accidentale

Un motor de 24V cu un codificator integrat oferă un grad ridicat de control al mișcării și permite respectarea standardelor de siguranță pentru obstacole.

Gama completă de accesorii

Sunt disponibile numeroase accesorii pentru personalizarea produsului: lampa semnalizare și kit semafor, kit brat articulat, picior sustinere brat bariera, picior sustinere fotocelule. Bratele sunt prevăzute cu un profil anti-impact din cauciuc, sunt disponibile atât în versiunea rectangulare, cât și în cea rotunda. Autocolantele reflectorizante opționale și iluminatul cu LED-uri pe toată lungimea bratului (rotund sau rectangular) îl fac ușor de văzut chiar și în condiții de vizibilitate redusă.


Specificaţii tehnice barieră FAAC B614
Tensiune Alimentare 22- 240 V- 50Hz / 60Hz
Tensiune Alimentare Motor 24 Vdc
Putere maximă 165 W
Timp deschidere / închidere Brat 3 m – 2 sec
Frecvenţa de utilizare la 20 °C 100% - continuă
Lungimea maximă a braţului 5m
Cicluri zilnice 400
Temperatura de operare -20°C +55°C
Clasa de protecţie IP54
Greutate 40 kg
Dimensiuni (L x l x H) 415 x 250 x 1225 mm